Het bedrijf

BULAGGI & More B.V. is een Nederlands familiebedrijf en heeft al bijna 50 jaar een leidende rol in het ontwerp, de productie, sales en marketing van trendy damestassen en accessoires. BULAGGI & More B.V. brengt haar collecties op de markt onder de geregistreerde merknaam BULAGGI.

Elke BULAGGI collectie wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen functionaliteit en design. De zelfbewuste vrouw met gevoel voor fashion wordt elk seizoen weer verrast door producten die praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Echte must haves! 

Een belangrijke USP van BULAGGI & More B.V. is de unieke korte levertijd van de BULAGGI collecties. Vanaf de laatste week november wordt de voorjaar/zomercollectie uitgeleverd en vanaf de laatste week juni de herfst/wintercollectie. Aanvullend op deze hoofdcollecties brengt BULAGGI & More B.V. twee tussen collecties (FLASH) en zijn alle collecties uit voorraad leverbaar. 

Naast de eigen BULAGGI collecties is BULAGGI & More B.V. succesvol in het leveren van Private Label producten.

 

De collectie

BULAGGI staat bekend om haar uitgebreide assortiment, doordachte collecties en een perfecte integratie van kleuren en modieuze materialen die naadloos aansluiten op de laatste trends in de schoenen- en modewereld.

De BULAGGI tas is een commercieel succesvolle tas met een chique en trendy uitstraling. Door het gebruik van synthetische materialen speelt BULAGGI snel in op de laatste trends en ontwikkelingen.

Elke BULAGGI tas wordt zorgvuldig afgewerkt met een apart vakje voor o.a. een mobiele telefoon, een met rits afsluitbaar binnenvak en de exclusieve BULAGGI voering. De bekende BULAGGI protection bag vormt de finishing touch van ons kwaliteitsproduct.

BULAGGI collecties worden zowel nationaal als internationaal gedistribueerd door onze accountmanagers, agenten, distributeurs en importeurs en zijn te vinden in de betere schoenen- en lederwarenzaken, damesmodezaken en accessoire winkels.